Senaste nytt 07/11-10

Gå ner

Senaste nytt 07/11-10 Empty Senaste nytt 07/11-10

Inlägg  Suthla i sön nov 07, 2010 10:54 pm

Suthla skrev:Hejsan alla glada !

Först och främst beklagar jag att den information som står här nedan kommer så sent som den gör.

iaf!


Kära medlemmar!

Vi hälsar till er och hoppas att allt är väl i denna ack så trista årstid som vi nu är i. Men även hur tragiskt det må se ut, håll ut! Snart kommer snön och då blir det slut på denna melankoliska tillvaro du och jag får spendera i ... MEN innan dess har Cata kommit och vi alla sjukskrivit oss, fyllt kylskåpen med nödvändiga födoämnen, låst våra dörrar, stängt av telefonerna, postat alla julklappar och julkort. Hela världens ekonomi kommer att nog att få en nedåtgående kurva den kommande veckan efter den 7:e.

När det kommer till levlandet i Cata, kommer vi inte ha något krav på att alla raiders skall vara max level inom en vis tid. Självklart är det bra om alla levlar på så att vi kan snabbare komma igång med raidandet. Men njut av spelet medans du levlar, den bästa upplevelsen är bara första gången.

I Cata kommer vi att att köra 25man. 10man kan bli av i enskilda fall, men det är 25man som är det primära fokuset ligger på.

All nuvarande DKP kommer att nollställas inför Cata raidandet. Med andra ord, har du DKP kvar rekommenderas att du spenderar den innan Cata släpps.


Mvh
Suthla

Är det nåt Du undrar över, skriv en rad på forumet eller kontakta en officer.
Suthla
Suthla
Officer & Admin
Officer & Admin

Antal inlägg : 1264
Join date : 10-03-24

http://hots.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet